امروز پنج شنبه , ۱۵ آذر , ۱۴۰۳ برابر با Thursday , 5 December , 2024 ساعت 05:30:00 .:برخوارنیوز در خدمت همشهریان برخواری:.
خانه / اخبار سراسری / اقتصادی / توليد 550 تن گوشت شتر مرغ در استان اصفهان

توليد 550 تن گوشت شتر مرغ در استان اصفهان

به گزارش برخوار نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان امروز گفت: با افزایش 30 تنی تولید شترمرغ از ابتدای امسال تاکنون، تولید گوشت این پرنده از 500 تن پارسال به 550 تن رسیده است.

زهرا فیضی با اشاره به اینکه استان اصفهان با ظرفیت 7 هزار قطعه شتر مرغ دومین پرورش‌دهنده این پرنده در کشور است افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال، تولید شترمرغ در این استان به بیش از 800 تن برسد.

وی با بیان اینکه مدیریت بهره‌وری و آموزش پرورش دهندگان، امسال در افزایش تولید موثر بوده است گفت: هم اکنون هفت هزار قطعه شتر‌مرغ مولد پرواری و گوشتی در 50 واحد تولیدی در اصفهان، برخوار ، نجف‌آباد، شهرضا، خور و بیابانک و نایین نگهداری می‌شود.

گوشت شترمرغ چربی، کلسترول و سدیم کمتر و ارزش غذایی بالایی نسبت به گوشت قرمز دارد و مصرف آن برای افرادی که بیماری‌های قلبی و فشارخون دارند، توصیه می‌شود./

یک دیدگاه

Watch Dragon ball super