به گزارش برخوارنیوز به نقل از مهر، طبق یک مطالعه جدید، دختران جوان و نوجوانی که مقادیر زیاد میوه مصرف میکنند کمتر در معرض خطر سرطان سینه قرار دارند.
در مطالعه محققان دانشگاه هاروارد مشخص شد مصرف سیب، موز و انگور در طول نوجوانی ارتباط زیادی با کاهش ریسک سرطان سینه دارد. مصرف روزانه سه وعده از این نوع میوهها در مقایسه با مصرف نیم وعده در روز موجب کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به سرطان در میانسالی میشود.
این پژوهشگران اذعان میکنند زنانی که پرتقال یا کلم پیچ هم مصرف میکنند به نظر میرسد در دوران میانسالی در مقابل سرطان سینه مصون هستند. البته ظاهراً نوشیدن آبمیوه چنین فوایدی به همراه ندارد.
مریم فروید، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «این اولین مطالعه است که به طور خاص نشان میدهد مصرف بالای میوه در طول نوجوانی با کاهش ریسک سرطان سینه مرتبط است.»
در این مطالعه، محققان پرسشنامههای غذایی تکمیل شده در سال ۱۹۹۱ توسط بیش از ۹۰ هزار زن با رده سنی ۲۷ تا ۴۴ سال که در مطالعه سلامت پرستاران ثبت نام کرده بودند را مورد آنالیز قرار دادند. این نظرسنجی مبتنی بر رژیم غذایی افراد در طول اوایل نوجوانی بود.
در سال ۱۹۹۸، بیش از ۴۴ هزار زن دومین نظرسنجی غذایی را تکمیل کردند. در این مطالعه از شرکت کنندگان خواسته شده بود تا مواد خوراکیای که در دوره نوجوانی مصرف کرده بودند را اعلام کنند.
مصرف مواد خوراکی و نوشیدنی هر چهار سال یکبار از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۳ گزارش شده بود. وضعیت سرطان سینه هم هر دو سال یکبار پیگیری میشد.
در طول بیش از دو دهه، بیش از ۳۲۰۰ زن مبتلا به سرطان پیشرونده سینه شده بودند. اطلاعات رژیم غذایی دوره نوجوانی حدود ۱۳۵۰ نفر از این زنان موجود بود.
در پایان محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف بیشتر میوه در طول دوره نوجوانی با کاهش ریسک سرطان سینه مرتبط است./
یک دیدگاه