به گزارش برخوارنیوز، در همایش توجیهی ویژه ابلاغ برنامههای سال 95 پایگاههای مقاومت بسیج شهرستان برخوار، سرهنگ انوری مسئول بسیج سازندگی سپاه صاحبالزمان (عج) استان اصفهان گفت: مقام معظم رهبری در سال 86 در سخنرانی ابتدای سال خود در حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا (ع) به تهدیدات آینده دشمن اشاره و در خصوص تحریم اقتصادی رهنمودهایی ارائه نمودند. معظمله با توجه به اهمیت موضوع، در چند سال اخیر شعار سال را با عناوین مختلف و پیرامون اقتصاد مقاومتی اعلام فرمودند.
وی افزود: رهبر کراراً میفرمودند که آمریکاییها قابل اعتماد نیستند و در بحث برجام معلوم شد که نه تنها قابل اعتماد نیستند حتی علنا به اموال ایران دستبرد زدند.
وی گفت: برخی اقتصاد مقاومتی را با ریاضت اقتصادی همسان میدانند و همواره از طرح مقوله اقتصاد مقاومتی ابراز ناخرسندی میکنند و برخی تنها اقتصادی مقاومتی را در حد شعار پذیرفتهاند ولی چنانچه از سالهای پیش به اقتصاد مقاومتی پرداخته میشد و مردم و مسئولین به جد وارد صحنه میشدند وضعیت اقتصادی کشور به گونهای دیگر رقم میخورد.
انوری در ادامه به چهار عامل اساسی در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: مردمی بودن اقتصاد به معنای اینکه همه از جمله مردم و مسئولین میبایست خود را در اقتصاد مقاومتی مسئول و دخیل بدانند، کاهش وابستگی به نفت به مفهوم توسعه صنایع دیگر، مدیریت مصرف به معنی استفاده درست از منابع و پرهیز از اسراف و تبذیر و استفاده از کالای داخلی تا جایی که رهبر معظم فرمودهاند: «مدیریت در مصرف حکم جهاد فی سبیلالله است» و کارآفرینی از عوامل اصلی و اساسی در اقتصاد مقاومتی است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه اصفهان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی چهار خصویت اصلی دارد که عبارتند از: درونزا بودن اقتصاد یعنی اینکه به نیروی داخلی و منابع داخلی میبایست توجه ویژه شود. از ورود کالاهایی که در داخل تولید میشود باید جلوگیری شود. بروننگر بودن اقتصاد بدین معنا که سعی شود از ورود کالا جلوگیری و جای آن تکنولوژی وارد شود. عدالت بنیان باشد یعنی به گونهای پیاده شود که عدالت اجتماعی را در بر داشته باشد و منافع آن فراگیر باشد. و در نهایت دانش بنیان باشد یعنی علمی باشد و از تکنولوژی روز بهره برده باشد.
انوری در خصوص بروننگر بودن اقتصاد اذعان داشت: با توجه به مشکلات و رخدادهای اخیر ترکیه، ایران دو فرصت بزرگ را از دست داد. اولین فرصت از دست رفته مربوط به عرضه تولیدات داخلی به روسیه و دیگری توسعه صنعت توریسم بود که میتوانستیم در سایه وجود امنیت داخلی از این راه ارز فراوانی وارد نماییم.
وی تصریح کرد: از سال 91 که تحریم علیه ایران به اوج خود رسید بسیج سازندگی در عرصه توسعه و گسترش بخش کشاوری وارد و خدماتی نظیر مشاوره، آموزش، پرداخت تسهیلات، کمک در اجرا و فروش محصولات به متقاضیان را ارائه نمود.
انوری خاطر نشان کرد: بسیج سازندگی از تمام ظرفیت و توان خود استفاده میکند تا بتواند هر خانه را به کارخانهای تولیدی در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی تبدیل نماید./
یک دیدگاه