به گزارش برخوارنیوز، مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان بطور چشمگیری زیاد میشود. با رعایت نکات زیر میتوانید نسبت به تهیه زولبیا و بامیه بهداشتی و مطمئن اقدام نمایید.
– زولبیا و بامیه را تنها از مغازههای قنادی و شیرینی فروشی بخرید.
– یکی از شرایطی که با رعایت آن پی به سالم بودن زولبیا و بامیه میبریم بهداشت فردی کارگران و وضعیت نظافت مغازه و نبودن حشرات در مغازهها میباشد که پوشیدن روپوش و استفاده از دستکش یکبار مصرف و یا استفاده از انبرک استیل برای چیدن زولبیا و بامیه در داخل جعبه تاکید میگردد.
– از خرید زولبیا و بامیهای که از قبل داخل جعبه چیده شده است تا حد امکان خودداری نمایید.
– از خرید زولبیا و بامیه از دست فروشان، سوپرمارکت و لبنیاتیها جدا خودداری نمایید.
– رنگ زولبیا بامیه باید زرد و طلایی باشد. رنگهای متمایل به قهوهای و قهوهای سوخته و یا تیره نشان دهنده طبخ زولبیا بامیه با روغنهای سوخته و چند بار مصرف میباشد.
– از خرید از مغازههایی که زولبیا و بامیه را در معرض هوای گرم و آفتاب و یا پشت شیشه مغازه قرار دادهاند و یا ظرف زولبیا فاقد سلفون میباشد خودداری نمایید.
– زولبیا و بامیه باید در ظروف تمیز و مناسب که ته ظرف شربت و روغن زیادی جمع نشده باشد نگهداری شود و تا حد امکان روی آن سلفون کشیده و در معرض هوای آزاد نباشد.
– زولبیا باید عطر و طعم مناسب داشته باشد و حدالامکان رنگ آن روشن و ذرات سوخته شده روی زولبیا بامیه وجود نداشته باشد.
– زولبیا را باید در حجم کم و در جعبههای بهداشتی که کف آن سلفون و یک لایه ورق آلومنیوم دارد خریداری نمایید و در کف جعبههای زولبیا بایستی علامت استاندارد و پروانه ساخت وزارت بهداشت و درمان درج شده باشد.
– هر چقدر ضخامت زولبیا نازکتر و زولبیا شفاف و بامیه سبکتر باشد نشان دهنده ماست مرغوب در زولبیا و تخم مرغ بیشتر در بامیه میباشد.
– توصیه میشود آن را در حجم كم خریداری كرده و در اسرع وقت مورد استفاده قرار دهید و حتما زولبیا، بامیه و گوش فیل را در یخچال یا محل خشك و خنك نگهداری نمایید./ انتهای پیام
یک دیدگاه