به گزارش برخوارنیوز به نقل از تسنیم، یک پژوهشگر طب سنتی درباره افزایش سلامت زنان باردار اظهار داشت: زنان در دوران بارداری بهطور منظم و بر اساس اشتهای خود غذا بخورند، مصرف میوهها و سبزیهای تازه که حاوی اسید فولیک است برای زنان باردار بسیار مفید است.
به گفته محمد دریایی مواد غذایی دارای کافئین در دوران بارداری بسیار محدود شود. کمکاری خفیف تیروئید در دوران بارداری به کاهش معنیدار هوش در کودکان منجر میشود، همچنین در دوران بارداری چون افزایش نیاز مادر به آهن بیشتر میشود و بهتنهایی از طریق غذا تأمین نمیشود بنابراین مصرف جو دوسر یا جو یولاف بهصورت فرنی یا حریره بادام به تأمین آهن کمک میکند.
این پژوهشگر طب سنتی افزود: زنان بارداری که در طول دوران بارداری شلغم پخته زیاد بخورند فرزندشان بهتر و زودتر رشد میکند و زودتر راه میافتد و زودتر هم حرف میزند و در مقابل امراض مختلف مقاومتر هستند.
دریایی گفت: اگر زنان باردار روزانه یک عدد گردو بخورند پس از زایمان پوست شکمشان زیبایی خود را حفظ میکند، همچنین برای افزایش زیبایی بچه خوردن هلو بسیار مفید است.
وی خاطرنشان کرد: مصرف ماهیهای دریایی همراه با ادویه و سیر به افزایش هوش بچه کمک میکند، البته در تعادل مصرف شود.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: برای کاهش تهوع در بارداری خوردن نان سبوسدار قبل از خارج شدن از رختخواب بسیار کمک کننده است، خوردن صبحانه سبک شامل نان سبوسدار بههمراه عسل یا غلات پخته بسیار به زن باردار کمک میکند.
دریایی یادآور شد: پیادهروی منظم به رفع یبوست زنان باردار بسیار کمک میکند./ انتهای پیام
یک دیدگاه